Održan je godišnji koktel Zrenjaninskog poslovnog kruga ZREPOK-a

0
202

Zrenjaninski poslovni krug ZREPOK obeležio je 8 godina od otvaranja kancelarije Udruženja i zvaničnog početka rada. Tim povodom u sali hotela Vojvodina organizovan je godišnji koktel

 Zrenjaninski poslovni krug Zrepok nastao je u drugoj polovini 2009.godine kao inicijativa grupe od 9 uspešnih poslovnih ljudi koji su grad Zrenjanin i region Srednjobanatskog upravnog okruga izabrali za centar svojih životnih i poslovnih aktivnosti. Osnovni cilj koji su osnivači postavili pred sobom je bio da se oformi organizacija koja će okupljati najuspešnije i najuglednije poslovne ljude sa prostora Srednjobanatskog okruga. Zrepok u 2018.godini ulazi u devetu godinu uspešnog poslovanja pa je tim povodom u maloj sali hotela Vojvodina organizovan tradicionalni godišnji koktel. Predsednik Zrepoka Dragoljub Bjeloglav se ovom prilikom osvrnuo na osnovni cilj udruženja a potom je istakao i na šta su najponosniji kada je u pitanju 2017.godina.

Na svačnom koktelu predstavljen je i novi član Zrepoka čije će uključivanje biti od izuzetnog značaja za budući rad udruženja. U pitanju je Željko Isakov, direktor međunarodne špedicije ISCO.

Krajem 2017.godine na osnovu glasova većine za članove izvršnog odbora izabrani su Dragan Vidaković i jedan od osnivača Zrepoka, Budimir Jovanović, koji je naglasio osnovni cilj udruženja a rekao je i šta bi trebalo uraditi u narednom periodu.

Direktor kompanije Gomex, takođe član Zrepok-a, Goran Kovačević izrazio je zadovoljstvo funkcionisanjem udruženja a potom se osvrnuo na rad kompanije Gomex dodavši da u ovoj godini planiraju ozbiljan razvoj.

Članovi Zrepoka ustanovili su povelju prijateljstva koja se dodeljuje ljudima koji su uspešni i ugledni pojedinci, ostvareni u profesiji koju obavljaju i koji su uvaženi u našoj sredini. Ove godine Skupština Zrepoka odlučila je da Povelju prijateljstva uruči direktoru Zrenjaninske filharmonije Romanu Bugaru.

Zrepok će u 2018.godini realizovati aktivnosti koje se tiču realizacje projekata koji direktno doprinose ostvarenju osnovne vizije i ciljeva Zrepok-a. U planu je i davanje konkretnih predloga i preduzimanje mera za sprečavanje odliva stanovništva a naročito mladih i stručnih kadrova. Pa će se, shodno tome, nastaviti realizacija projekta Letnja stručna praksa u saradnji sa TF Mihajlo Pupin a u planu je i pokretanje saradnje sa drugim obrazovnim institucijama pa će tako prva u nizu biti saradnja sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Zrenjaninu. Iz ZREPOK-a najavljuju i umrežavanje sa drugim poslovnim asocijacijama kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here