prof.dr Vojislav Šešelj održao je u Zemunu sastanak sa svim predsednicima okružnih I opštinskih odbora Srpske radikalne stranke

0
126

Predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj održao je u Zemunu sastanak sa svim predsednicima okružnih i opštinskih odbora Srpske radikalne stranke.

 U prepunoj sali stranačkih funkcionera razgovaralo se o stanju u opštinskim odborima i о merama i aktivnostima koje se preduzimaju radi uspostavljanja još boljeg funkcionisanja svih stranačkih organa. Svi prisutni stranački funkcioneri su pokazali spremnost da se maksimalno angažuju I vrate stari sjaj Srpskoj radikalnoj stranci, kako bi se spremno sačekali eventualni vanredni parlamentarni izbori.

Prioritet stranačkih aktivnosti u narednom periodu baziraće se na jačanju mesnih odbora, učlanjavanju novih ljudi u stranku I angažovanju mladih koji u poslednje tri godine čine 80 odsto novoučlanjenih. Na opšte odobravanje naišao je stav prof. dr Vojislava Šešelja da ćemo kroz stranačke aktivnosti аfirmisati i pripremati mlade ljude za buduće lokalne I dražavne funkcije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here