Elektrotehnička i građevinska škola “Nikola Tesla” proslavila je u subotu, 27. januara, školsku slavu Svetog Savu

0
118

U sali srednje Elektrotehničke i građevinske škole Nikola Tesla priređen je dramski i muzički program kojim je obeležena školska slava Sveti Sava. Prisutni su bili učenici i profesori škole kao i profesori u penziji a u ime lokalne samouprave odazvao se pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je ovom prilikom čestitao praznik prosvetnim radnicima i učenicima a takođe je pohvalio kolektiv škole Nikola Tesla na zalaganju u proteklom periodu.

Program je započet intoniranjem himne a nakon toga usledio je čin rezanja slavskog kolača koji je obavio protonamesnik Slobodan Čestić. Prisutne je potom pozdravila Marija Servo direktor škole koja je u obraćanju medijima istakla da škola svake godine tradicionalno proslavlja školsku slavu Svetog Savu.

Dugogodišnji partner Elektrotehničke i građevinske škole Nikola Tesla je kompanija Dunav osiguranje pa je to bio povod da upravo Miroslav Kovačević iz pomenute kompanije bude kum ovogodišnje slave.

Svečanost u Elektrotehničkoj i građevinskoj školi Nikola Tesla završena je uručivanjem poklona najuspešnijim učenicima u prethodnoj godini a poseban poklon namenjen je profesoru matematike u penziji Gojku Štrpcu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here