Održana je godišnja skupština i akreditovano predavanje zrenjaninske podružnice Srpskog lekarskog društva

0
231

U sali hotela Vojvodina održana je godišnja skupština i akreditovano predavanje zrenjaninske podružnice Srpskog lekarskog društva – Društva lekara Vojvodine

 Zrenjaninska podružnica Srpskog lekarskog društva je ogranak Društva lekara Vojvodine koji dugi niz godina postoji sa svrhom da pored međusobnog povezivanja i zbližavanja članova štiti interese lekara, strogo pazi na etiku i doprinese stručnom usavršavanju članova. Danas podružnica broji preko 600 članova koji pored brojnih stručnih predavanja u toku godine organizuju i godišnje skupštine na kojima iznose izveštaje o radu društva podružnice za proteklu godinu. Nešto više o sastanku koji je održan u sali hotela Vojvodina rekla je dr Svetlana Detki, predsednik Podružnice lekara Zrenjanin.

 

Akreditovano predavanje na temu obezboljavanje u toku porođaja, u drugom delu sastanka održao je dr Siniša Savović, specijalista anesteziolog OB Đorđe Joanović.

 

Na ovogodišnjoj skupštini upriličen je i kulturno-umetnički deo u kojem su nastupili Gradnulički biseri izvodeći banatske pesme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here