U Beogradu je održan 40. po redu Sajam turizma na kojem se predstavio grad Zrenjanin sa sloganom „Tu je nekad bilo more“

0
84

Održan je jubilarni 40. sajam turizma pod sloganom „Odmor te čeka“ a svoje ponude na ovoj manifestaciji predstavilo je 1100 izlagača iz 50 zemalja. Grad Zrenjanin je proteklog vikenda imao priliku da predstavi svoju turističku ponudu i turistički potencijal, a sve pod sloganom „Tu je nekad bilo more“. Ove godine Grad Zrenjanin je stavio akcenat na nautički i ciklo turizam u našem gradu i okolini, a posetioci štanda imali su prilike da na velikom ekranu pogledaju bogate aktivnosti našeg grada, sportske, kulturne i turističke. Obraćajući se prisutnima gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić naglasio je zalaganja lokalne samouprave u promociji grada na zanimljiv način, istakavši manifestaciju „Dani piva“ kao jednu od centralnih događaja.

Direktor Turističke organizacije Zrenjanina Zoran Ljubotina rekao je da Grad Zrenjanin ima mnogo toga da ponudi i  istakao partnere koji čine perjanicu turističke ponude našeg grada, pre svega Grad Zrenjanin kao grad, banja “Rusanda”, “Carska bara”, dvorac “Kaštel” Ečka, kao i mnoge druge destinacije. Direktor Zoran Ljubotina naglasio je nove aktivnosti koje nas očekuju u sklopu turističke ponude grada.

Promoterka Grada Zrenjanina na ovogodišnjem Sajmu turizma bila je, proslavljena reprezentativka u plivanju, danas član Olimpijskog komiteta, Miroslava Najdanovski koja je istakla koliko voli svoj grad kojem se uvek rado vraća.

Na štandu grada Zrenjanina mogli su se naći domaći proizvodi kao i raznorazne rukotvorine naših sugrađana i sugrađanki, kao i brošure mnogih turističkih ponuda i atrakcija koji se očekuju u našem gradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here