Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa šampionom u skoku u dalj, Ivanom Španović i članovima reprezentacije Srbije u streljaštvu

0
153

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa osvajačem zlatne medalje u skoku u dalj na svetskom prvenstvu u dvorani, Ivanom Španović i članovima reprezentacije Srbije u streljaštvu.

Na prijemu u Predsedništvu Srbije, predsednik je zahvalio na izvanrednim rezultatima svetskoj šampionki u skoku u dalj u dvorani Ivani Španović i članovima reprezentacije Srbije u streljaštvu, koji su na nedavno završenom Evropskom prvenstvu osvojili medalje.

“Svi mi koji navijamo i koji volimo Srbiju više od svega ponosni smo na vas i vaše rezultate”, rekao je Vučić, dodajući da će država uraditi sve što može kako bi sportistima obezbedila najbolje uslove. “Naš je cilj da sa sledećih Olimpijskih igara u Japanu donesemo najmanje 12 medalja. Spremni smo da pomognemo na najrazličitije načine”, naveo je Vučić. Predsednik Srbije je Ivani Španović i članovima reprezentacije Srbije u streljaštvu poželeo mnogo uspeha na budućim takmičenjima.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here