Ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović posetio je Grad Zrenjanin

0
467

Ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović posetio je Grad Zrenjanin i tom prilikom je održan radni sastanak sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima.

U Gradskoj kući upriličen je prijem za ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića, generalnog konzula Miodraga Karankaša i ministra savetnika Vuleta Tomaševića. Tema današnjeg radnog sastanka bila je jačanje odnosa između dve države, kao i o posebnoj saradnji grada Zrenjanina sa jednim crnogorskim gradom. Gradonačelnik Čedomir Janjić istakao je saradnju dve zemlje u ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj sferi i naglasio da su ovih dana gosti Zrenjanina upravo članovi kadetske reprezentacije Crne Gore koji učestvuju na međunarodnom košarkaškom turniru.

Ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović izrazio je zahvalnost gradonačelniku Janjiću na gostoprimstvu i istakao da od Crne Gore može očekivati samo pomoć.

Nakon prijema i sastanka u Gradskoj kući predstavnici Crne Gore i Grada Zrenjanina posetili su Narodno pozorište “Toša Jovanović” gde su mogli da vide najstariju salu u zemlji izgrađenu 1839. godine, a potom su obišli i Narodni muzej Zrenjanin gde je u toku izložba Mlinovi na području srednjeg Banata od praistorije do 1941.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here