Promocija novih koševa koji su nabavljeni putem NIS-ovog projekta ,,Zajednici zajedno’’

0
119

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić prisustvovao je u Kristalnoj dvorani promociji novih koševa koji su nabavljeni putem NIS-ovog projekta ,,Zajednici zajedno’’.

Kao društveno odgovorna kompanija NIS je u okviru programa ,,Zajednici zajedno’’ podržala nabavku savremene opreme i modernizaciju košarkaških terena KK ,,Proleter-Naftagas’’ iz Zrenjanina. Rezultati projekta ,,Unapređenje zrenjaninske košarke’’ čiji je osnovni cilj poboljšanje uslova za bavljenje ovim sportom predstavljeni su u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Svečanom događaju prisustvovali su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, direktor bloka ,,Servisi’’ NIS-a Valerij Proskurin i predstavnici KK ,,Proleter-Naftagas’’. O značaju ovakvog događaja za grad Zrenjanin govorio je gradonačelnik Čedomir Janjić.

Ispred Javne ustanove Sportski objekti Zrenjanin obratio se direktor Bojan Mijatov koji je istakao da je ovakva donacija od velikog značaja sportskim objektima našeg grada.

O osnovnom poslovanju kompanije NIS i projektima koje sprovodi na teritoriji našeg grada govorio je direktor bloka ,,Servisi’’ kompanije NIS Valerij Proskurin.

Svečanost povodom prezentacije dostignuća projekta okončana je održavanjem revijalne utakmice kadeta i dece iz zrenjaninskih osnovnih škola čime je još jednom ukazano na značaj ulaganja u sport i promocije zdravih načina života u lokalnim zajednicama što je i jedan od strateških ciljeva kompanije NIS.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here