Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor preduzeća “MV Invest” Milan Vidaković potpisali su ugovor o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta

0
438

U Sali Gradskog veća gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor preduzeća “MV Invest” Milan Vidaković potpisali su ugovor o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta.

Na današnjem potpisivanju ugovora o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta između kompanije “MV invest”i gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, obe strane su zadovoljne ovim ugovorom.Zrenjaninsko preduzeće u narednom periodu izgradiće proizvodne pogone i realizovati investiciju u vrednosti od 600.000 evra u industijskoj zoni “Jugoistok”. Gradonačelnik Čedomir Janjić je istakao da je i 2015.godine potpisan ugovor sa “MV invest-om 2015.godine, tako da je ovo samo nastavak saradnje.

Na pitanje da li postoji mogućnost da domaći investitori eventualno imaju određene beneficije u odnosu na strane, gradonačelnik je rekao:

Direktor preduzeća “MV Invest” Milan Vidaković istakao je da je kupljeno 12000 kvadratnih metara i osvrnuo se na konkretnu prozivodnju ovog preduzeća

Proizvodna hala ovog preduzeća biće površine oko 1.500 kvadratnih metara, uz zapošljavanje od 20 do 30 radnika, a u zavisnosti od situacije na tržištu može se očekivati da ovo preduzeće zaposli i do 50 radnika. Početak izgradnje pogona najavljen je za mesec maj, a proizvodnje za početak naredne godine.

.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here