Gradski odbor SRS Zrenjanin upozorava i opominje vladajuću većinu da je krajnje vreme da počne da se ponaša odgovorno prema građanima

0
146

Gradski odbor SRS Zrenjanin upozorava i opominje vladajuću većinu da je krajnje vreme da počne da se ponaša odgovorno prema građanima koji su im dali neopravdano poverenje.

Gradski odbor radikala u saopštenju navodi da smo svedoci bahatosti i rasipničkog ponašanja režima,a povodom  nebrojenih „KULTURNIH” dešavanja koja služe zarad zamajavanja naroda i pokušavanja da se širokim narodnim masama skrenu misli od nebrojenih muka, neplaćenih računa, sudskih izvršitelja, iznenadnih otkaza, nepravde i bahatosti koju susreću na svim mestima i u svim porama društva. Svesni smo činjenice da nas svaki uzalud potrošeni dinar tera u još veće dužničko ropstvo, bedu i nemaštinu kojoj nema kraja ovakvim neodgovornim postupcima, koji su na granici zdravog razuma.

Srpski radikali smatraju da je neophodno da svaki mogući dinar mora da se uloži u proizvodnju i pokretanje sopstvenih kapaciteta, kroz subvencije našim građanima, subvencionisanje poljoprivredne, prehrambene i prerađivačke  proizvodnje, stimulisanje izvoza, a svakako je neophodno da se deo uzaludno potrošenog novca usmeri na održavanje infrastrukture u samom gradu kao i u naseljenim mestima, što bi više doprinelo poboljšanju kvaliteta života građana.  Imamo nerešeno pitanje pijaće vode, zaobilaznice koja se gradi kao „SKADAR NA BOJANI”, poluasfaltirane ulice, poplavljene ulice posle svake kiše, ruinu od motela ŠUMICE ,nerešeno prerađivanje otpada, kao i paljenje koje svi dobro osetimo, posebno u letnjem periodu, uličnu rasvetu koja uglavnom više radi danju nego noću i još nebrojeno problema koji opterećuju građane. Njima sigurno nije do raznih manifestacija za  koje i ne znaju koliko koštaju. Postojeća vladajuća većina umesto pružanja šansi za opstanak, pruža jeftine zabave koje privremeno odvlače pažnju građana i stvaraju prividno blagostanje.

Gradski odbor SRS Zrenjanin najoštrije kritikuje bahatost, nemar, neozbiljnost, neznanje i donošenje  pogrešnih odluka koje će imati nesagledive posledice za sve građane.Žalosno je da naš grad u okruženju prepoznaju u najgorem mogućem izdanju, to građani Zrenjanina svakako ne zaslužuju. Predlažemo gradskoj vlasti da ubuduće, umesto „KULTURNIH DEŠAVANJA” izgrade po jednu eko česmu i tako građanima obezbede „KULTURNIJU” vodu za piće- navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here