Mališani Predškolske ustanove Zrenjanin posetili su Gradsku kuću gde ih je dočekao gradonačelnik Čedomir Janjić

0
99

U okviru projekta „Vrtići bez granica“mališani Predškolske ustanove Zrenjanin posetili su Gradsku kuću gde ih je dočekao gradonačelnik Čedomir Janjić.

 U pratnji vaspitača i čelnika Predškolske ustanove Zrenjanin, mališani iz vrtića ,,Sunčica’’ posetili su Gradsku kuću i tom prilikom su boravili u kabinetu gradonačelnika Čedomira Janjića. Poseta je realizovana u okviru projekta ,,Vrtići bez granica’’ sa ciljem da se deca upoznaju sa istorijatom Gradske kuće. Projekat je realizovan u saradnji PU Zrenjanin, Grada Zrenjanina i Unicefa, podsetio je direktor PU Vladimir Petrović i dodao:

Pomoćnik direktora Predškolske ustanove Tatjana Lojović najavila je programe koji će se održavati u narednih mesec dana i ovom prilikom pozvala roditelje da dovedu mališane kako bi svi zajedno učestvovali u predstojećim dešavanjima.

U gradu Zrenjaninu postoji ukupno 19 objekata PU ustanove plus vrtić na bolničkom odeljenju Pedijatrije. Prema rečima direktora Vladimira Petrovića u planu je izgradnja još jednog vrtića u naselju Putnikovo do čije će realizacije doći veoma brzo.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here