Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević dodeli su Godišnju nagradu PKV

0
332

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević dodeli su Godišnju nagradu PKV za značajna privredna ostvarenja u 2017. godini.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u svom obraćanju uoči dodele priznanja istakao  da bez preduzimljivosti i kreativnosti pojedinaca, uređenog privrednog ambijenta i dobro osmišljene i odlučno sprovođene ekonomske politike, nema privrednog razvoja društva.

Predsednik PKV Boško Vučurević istakao je da je Komora bila, i da je i danas mesto okupljanja privrednika, razmene ideja, iskustava i, kako kaže, prostor u kom dolazi do povezivanja svih onih koji utiču na kreiranje snažnijeg privrednog ambijenta.

Nagrađena su tri privredna društva i dva pojedinca – za uspešno poslovanje i postignute vrhunske rezultate u oblasti industrije, ovogodišnji laureat je JP „Transnafta“, Pančevo,u oblasti usluga to je „Mikromarket NSdoo“, Novi Sad, u oblasti poljoprivrede „Doo Vrebalov agrar“, Novi Bečej; za najuspešniju privrednicu dobitnica je Katalin Mužlai, vlasnica porodične farme muznih krava „Mužlai“ iz Bačkog Gradišta, dok je za najuspešnijeg privrednika priznanje dodeljeno Miroljubu Kršaninu, predsedniku borda direktora kompanije „Tehnomarketdoo“, Pančevo.

Na svečanosti u Privrednoj komori Vojvodine Svojim prisustvovali su potpredsednici Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, Mihalj Njilaš i Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević, direktori Pokrajinskih fondova, predstavnici Privredne komore Srbije, Privredne komore KiM, Vojske Srbije, Privredne komore Republike Srpske, mnogi privrednici, kao i predstavnici medija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here