Članovi moto kluba “Noćni vukovi“ iz Ruske Federacije posetili su Zrenjanin i tom prilikom su se susreli sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem

0
221

Članovi moto kluba“Noćni vukovi“iz Ruske Federacije, u subotu 21.aprila posetili su Zrenjanin i tom prilikom su se susreli sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem.

 Članove moto kluba„Noćni vukovi“ na Trgu slobode dočekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Nakon razgovora sa gradonačelnikom obišli su rusku crkvu u Tiršovoj ulici,  hram „Sv. Arhangela Mihaila“ gde su se ukratko upoznali sa istorijom zdanja.  “Noćni vukovi” su najveća bajkerska skupina iz Rusije koja ima svoje klubove širom sveta. Klub je u početku okupljao ljubitelje rok muzike i moticikala koji su osamdesetih godina održavali zabranjene rok koncerte u Moskvi. Međutim, 1989. kada su zvanično i osnovani, postaju “Noćni vukovi” – prvi zvanični moto-klub u SSSR. Ubrzo je usledilo i osnivanje ogranaka u Ukrajini, Letoniji, Nemačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Makedoniji. Noćne vukove Srbija predvodio je Siniša Beljin – Lala koji je istakao da ove godine pokušavaju da naprave jubilarne vožnje.

Noćni Vukovi će na svojoj turneji posetiti Srpsku Crnju, Kikindu, Sentu, Novi Bečej, Srbobran, Novi Sad i završiće je u Mošorinu gde će im biti priređena svečana akademija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here