Na Trgu slobode održana je velika prolećna žurka pod nazivom “Buđenje proleća”

0
118

Na Trgu slobode održana je velika prolećna žurka pod nazivom “Buđenje proleća”.

Grad Zrenjanin je i ove godine organizovao manifestacija pod nazivom “Buđenje proleća”koju je otvorio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Na Trgu slobode okupio se veliki broj naših sugrađana koji je mogao da uživa u nastupima preko 500 mališana kao i bogatom kulturno umetničkom programu u kojem su učestvovali dečji horovi, plesne grupe i animatori.Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić istakao je značaj ove manifestacije

Dirigent hora vrtića “Crvenkapa” i “Vila” Tatjana Jovanić je istakla da je manifestacija “Buđenje proleća” zaista divna jer budi i decu i roditelje, kao i ceo naš grad.

Profesor i dirigent hora Supernova, Marko Pejčić rekao je nešto više o nastupu na ovoj manifestaciji.

 

Ove godine svoje učešće na ovoj manifestaciji uzeli su Gradski hor Kulturnog centra Zrenjanina, Horovi Vila i Crvenkapa, članovi gimnastičko-plesnog kluba Free dance, pop rok hor Super Nova, učenici Osnovne i srednje škole 9.maj i Osnovne škole Đura Jakšić, Muzičko zabavište Sanjalica i drugi. Organizatori Buđenja proleća su grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada Zrenjanina i Kulturni centar Zrenjanina .

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here