Prolećni sajam cveća, baštenske opreme i rukotvorina održan je u subotu 5.maja na platou ispred Gomex Totala u Zrenjanunu

0
90

Prolećni sajam cveća, baštenske opreme i rukotvorina održan je u subotu 5.maja na platou ispred Gomex Totala u Zrenjanunu.

Kao i svake godine prolećni “Sajam cveća”, koji zajednički organizuju kompanija GOMEX i odgajivači i ljubitelji cveća i ove godine je okupio veliki broj izlagača. Oni su iskoristili lepo vreme da sugrađanima pokažu ono što uzgajaju, kao i svoje rukotvorine. Marketing menadžer kompanije Gomex Dragan Čorokalo je istakao da „Gomex“ kao društveno odgovorna kompanija podržava ovakve projekte i tom prilikom zahvalio se svim učesnicima kao i potrošačima.

Pored cveća, posetioci su mogli da kupe i predmete ručne izrade, poput nakita, podmetača, magneta, a najveći broj izrađen je tehnikom dekupaž.Neki od izlagača predstavili su nam svoje štandove.

Na poziv kompanije „Gomex“, ove godine su se odazvali Udruženje žena „Dositej“ i „Bagljaš“, Osnovna i srednja škola „9. maj“, cvećare „Evergreen“ i „Daruši“ kao i samostalni proizvođači cveća i prateće opreme za hortikulturu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here