U okviru obeležavanja nedelje Crvenog krsta uručena je donacija Okružnom zatvoru od strane Crvenog krsta Zrenjanin

0
254

U okviru obeležavanja nedelje Crvenog krsta uručena je donacija Okružnom zatvoru i podeljene su igračke deci korisnika programa ,,Narodna kuhinja’’ od strane Crvenog krsta Zrenjanin.

Predstavnici Crvenog krsta Zrenjanin na čelu sa sekretarom Aleksandrom Tanasijević posetili su danas Okružni zatvor u Zrenjaninu kako bi uručili pomoć u vidu konzervirane hrane, polovne odeće i posteljine licima koja se nalaze na služenju kazne zatvora. Ovo je još jedna od aktivnosti koja se sprovodi u okviru nedelje Crvenog krsta koja traje od 8.do 15.maja rekla je Aleksandra Tanasijević, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.

Ljiljana Branković, upravnica Okružnog zatvora u Zrenjaninu se ovom prilikom zahvalila na donaciji i istakla dugogodišnju saradnju koju Okružni zatvor ima sa Crvenim krstom Zrenjanin.

Posle uručenja donacije, aktivnosti su nastavljene u dvorištu Crvenog krsta gde su deci korisnika programa ,,Narodna kuhinja’’ uz podelu toplog obroka uručene igračke i garderoba koji su prikupljeni u akciji Crvenog krsta i osnovnih škola.

Nedelja Crvenog krsta traje do 15.maja i u sklopu iste očekuju se brojne aktivnosti.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here