U prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina najavljena je sportska manifestacija ,,Zrenjaninski biznis kup 2018’’ u košarci

0
72

U prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina najavljena je sportska manifestacija ,,Zrenjaninski biznis kup 2018’’ u košarci.

O predstojećem Zrenjaninskom biznis kupu u košarci koji će se održati 19. i 20.maja prvi put u našem gradu govorili su generalni sekretar sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, , zatim stručni saradnik Zoran Bajin, i Dejan Dimitrijević predsednik srednjobanatskog okružnog košarkaškog saveza. Prema rečima Vukosave Đapić Atanacković ovo je probno takmičenje i predstavlja uvod za Biznis ligu koja će se održati u oktobru.

O samom takimčenju i pravilima govorili su stručni saradnik SSGZ Zoran Bajin i Dejan Dimitrijević, predsednik srednjobanatskog okružnog košarkaškog saveza.

Zrenjaninski biznis kup 2018 održaće se 19.maja od pola 10 do pola 2 u hali Medison a u nedelju, 20.maja takmičenje će biti održano u istom terminu u Kristalnoj dvorani.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here