Odžana manifestacija „Živi zdravo + bavi se sportom = postani šampion“ koju su organizovala Školica sporta Long jump – Ivana Španović

0
354

U Kristalnoj dvorani odžana je manifestacija manifestaciji „Živi zdravo + bavi se sportom = postani šampion“ koju su organizovala Školica sporta Long jump – Ivana Španović.

Deca iz zrenjaninskih predškolskih ustanova, mladi članovi najuspešnijih atletskih klubova kao i deca iz Školice sporta Long jump – Ivana Španović takmičili su se protekle subote na poligonima spretnosti kao i u trkama na 30 metara. Bila je to još jedna prilika koja je potvrdila da manifestacija kao što je Živi zdravo+bavi se sportom=postani šampion predstavlja dobar način da sport ali i zdrav način života približi najmlađim sugrađanima. Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je pozdravio učesnike menifestacije u ime grada, istakao je u izjavi novinarima da najmlađi treba u budućnosti pre svega da postanu dobri ljudi i dobri sportisti.

Ivana Španović je ovom prilikom razgovarala sa decom i fotografisala se sa svima onima koji su su to želeli, a najuspešnijim takmičarima je dodelila zaslužene medalje i diplome.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here