Više od 200 učenika OŠ “Petar Petrović Njegoš” učestvovalo je u realizaciji sportskog dana

0
128

Više od 200 učenika OŠ “Petar Petrović Njegoš” učestvovalo je, treću godinu za redom, u realizaciji sportskog dana. Mališani su se takmičili u čak 5 disciplina, a upoznali su se i sa pojedinim sportskim klubovima.

U organizaciji Kluba nastavnika i roditelja “Sinapsa” u Osnovnoj školi Petar Petrović Njegoš, održan  je Sportski dan. Sportski dan je nastao kao rezultat saradnje roditelja, učitelja i nastavnika ove škole.

Veliki broj mališana takmičilo se u mnogobrojnim disciplinama. Ova aktivnost realizuje se treću godinu za redom, a prema rečima organizatora, zacrtani cilj je ostvaren.

Svako dete je imalo pravo učešća, bez obzira na svoju fizičku spremnost i zajedno sa timom svojih drugara učestvovalo je  u interesantnim disciplinama.Pored sportskih aktivnosti, mališani i njihovi roditelji imali su prilike i da se upoznaju sa načinom rada pojedinih zrenjaninskih klubova. Razvoj sportskog duha, zdrav način života, ali i takmičarska svest samo su neke od pojedinosti koje su prioritetne u ovoj aktivnosti. Upoznavanje dece sa sportom krucijalno je za njihov psiho fizički razvoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here