Zrenjaniski radikali o dešavanjima na sednici Skupštine grada

0
89

Povodom smene direktora JKP Vodovod i kanalizacija Ivana Devića oglasio se i Gradski odbor Srpske radikalne stranke Zrenjanin saopštenjem u kojem se navodi da je krajnje licemerno od strane vladajuće većine da se građanima Zrenjanina na ovaj način ,,mažu oči’’

U saopštenju Gradskog odbora Srspke radikalne stranke se navodi: Poznata nam je činjenica da je postojeća vladajuća  većina Ivana Devića imenovala za direktora uz obrazloženje da je jedini spas za vodovod, da će rešiti sve nagomilane probleme, da će obezbediti finansijsku stabilnost preduzeća, da će uraditi sistematizaciju radnih mesta i da će obezbediti puštanje fabrike vode u rad. Istina je da od svega navedenog nije ništa urađeno, problemi su još veći nego prethodno zatečeno stanje, finansijski su u mnogo većoj dubiozi, sistematizacija radnih mesta je urađena po principu “ja tebi-ti meni”  i konačno otvaranje fabrike, nikada dalje i neizvesnije. Jedino je obezbedio komfor zaposlenima kupovinom poslovnog prostora od 350 kvadratnih metara, isto je koštalo dodatnog zaduženja u iznosu od 220000,00 evra, što svakako nisu očekivali građani Zrenjanina i zasigurno nije trebao dobiti mandat zarad istog.

Zrenjaninski radikali ističu i da građani Zrenjanina samo žele da dobiju dugo isčekivanu zdravu pijaću vodu. Silna obećanja smo slušali u prethodnih četrnaest godina, sve te izgovorene reči i kojekakve pisane laži mogu se opisati samo  kao” ZLOČIN I KAZNA”. Pitamo se sa punim pravom da li je u pitanju neznanje, nerad, bahatost, korupcija, neodgovornost, osionost, potpuna nesposobnost ,nebriga, loša procena? ili je to GMO vladajuća većina sve od  “demokratskih promena”  pa sve do sada pod brižnim okom EU i SAD , koja ima za cilj da nas u potpunosti uništi, obespravi, ponizi  i dovede u kolonijalni položaj.

Srpski radikali ne smatraju da je za problem pijaće vode odgovoran samo Ivan Dević, nego su odgovorne sve prethodne i sadašnja vladajuća većina. Mora da postoji kako politička tako i krivična odgovornst, građanima Zrenjanina treba pravda  koja će biti opomena budućim političkim garniturama da im ne padne na pamet ništa slično i svakako treba im zdrava pijaća voda. Slušamo kritike dela sadašnje opozicije po pitanju izgradnje fabrike vode, i smatramo da je to čisto politikanstvo, jer da su hteli i umeli, rešili bi to za vreme njihove vldadavine. GO SRS Zrenjanin ovim putem podseđa sve građane Zrenjanina da i dalje prikupljamo potpise peticije za izgradnju eko česmi u svim mesnim zajednicama koje istu nemaju, smatramo da je izgradnja eko česmi privremeno rešenje sve do stvaranja preduslova za trajno rešenje  u smislu izradnje fabrike vode  i zamene dotrajalih instalacija bez kojih pokretanje fabrike nema baš nikakvog smisla.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here