Miroljub Petrović: “Slučaj tzv. ‘’novinara” Stefana Cvetkovića slika je demokratije koja vlada u svetu.”

0
488

Slučaj tzv. ‘’novinara Stefana Cvetkovića slika je demokratije koja vlada u svetu – rekao je direktor Centra za prirodnjačke studije Miroljub Petrović.

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića izazvao je proteklih dana brojne komentare u domaćoj javnosti. Cvetković je povodom dešavanja izneo svoje viđenje tog događaja, a direktor policije Vladimir Rebić je posle konfrencije za novinare Cvetkovića, rekao da je na njoj izneto niz nelogičnosti i laži, što dokumentuju sve analize i provere MUP-a i nadležnog tužilaštva u Vršcu, pre svega kroz dobijene DNK analize, pregled sigurnosnih kamera, ali i činjenicu da je “pao” na poligrafskom ispitivanju. Direktora Centra za prirodnjačke studije Miroljuba Petrovića pitali smo kako komentariše slučaj belocrkvanskog novinara.

Domaći mediji inače prenose da se Stefan Cvetković proteklih godina u više navrata žalio da mu prete različiti političko-tajkunski moćnici, a u nekoliko navrata je dobijao i pretnje smrću. Pre 10 godina bio je i fizički napadnut. Kako je ranije saopšteno iz novinarskih udruženja, on se u poslednje vreme bavio osetljivim temama, između ostalog i ubistvom jednog od lidera kosovskih Srba, Olivera Ivanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here