U petak od 11 časova očekuje nas početak manifestacije “Zrenjaninsko leto na Peskari”

0
91

U petak od 11 časova očekuje nas početak manifestacije “Zrenjaninsko leto na Peskari”. Organizatori najavljuju niz sportskih aktivnosti, ali I niz novina.

Manifestacija “Zrenjaninsko leto na Peskari 2018“ počinje u petak, a prema najavama organizatora, očekuje nas bogat I zanimljiv program.

Trudimo se da tokom cele godine organizujemo zabavna, edukativna, sportska i kulturna dešavanja u našem gradu, tokom leta taj program je i dodatno obogaćen, na više lokacija u gradu, a “Peskara” je svakako jedna od najatraktivnijih rekao  je pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura.

Direktor JP “Gradska stambena agencija” Radiša Dupljanović   uputio je  poziv sugrađanima da posete  Peskaru rekavši i da je na tom kupalištu mnogo toga urađeno.

Sportski Savez grada Zrenjanina takođe  učestvuje u program, a  zrenjaninski sportisti poznati su kako po osvojenim medaljama, tako I po humanitarnom radu. U petak od 11 časova na zrenjaninskoj peskari očekuje nas, prema svemu sudeći, zanimljiv program. Akva bajk, bič volej I mnoge druge sportske aktivnosti u kojima će naši sugrađani imati prilike da se oprobaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here