Knjižara Novosti

0
371

Najpovoljnije usluge fotokopiranja, štampanja i očitavanja dokumenata možete ostvariti u fotokopirnici Knjižare Novosti a svoj asortiman su proširili i igrama na sreću.

Fotokopirnica knjižare Novosti posluje u okviru knjižare i nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u centru grada. U svojoj ponudi pored usluga klasičnog fotokopiranja nudi i usluge fotokopiranja u boji, teksta ili slika na beloj podlozi, kao i fotokopiranja na papiru u boji. Druge usluge fototokopirnice ogledaju se u očitavanju ličnih dokumenata i štampanju po vašoj želji, a takođe i u uslugama korišćenja interneta u različite svrhe. Ovde možete kupiti i neophodan kancelarijski materijal kao i opremu za slikanje vrhunskog kvaliteta i poznatih proizvođača. Vlasnica knjižare Novosti, Vera Milojević, predstavila je brojne usluge koje pruža fotokopirnica kao i novitete u svom asortimanu a to su igre na sreću.

Fotokopirnica knjižare Novosti nalazi se u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića br. 49  i otvorena je za sve korisnike svakog radnog dana od 7.30 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o uslugama fotokopirnice možete ih pozvati na broj telefona 023/ 528 590.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here