Neobični cvetni aranžmani domaćice iz Melenaca

0
440

Domaćica iz Melenaca, Olivera Milivojev, uspela je da svojom maštovitošću hobi pretvori u isplativ posao i da na taj način svoje slobodno vreme učini korisnim.

Da korišćenje  drušvenih mreža može biti inspirativno i korisno,uverili smo se u domu Olivere Milivojev iz Melenaca, koja je ideju za pravljenje cvetnih aranžmana od čarapa , upravo pronašla tamo­:

Na nagovor ćerke i uz podršku supruga,ali i  veliku ljubav prema cveću Olivera je svoje slobodno vreme, kao i umeće iskoristila na najbolji mogući način I danas svoje cvetne aranžmane izlaže na raznim manifestacijama.

Uz  minimalna materijalna  ulaganja, i ne mnogo provedenih sati za izradu jednog cvetnog aranžmana, ali uz nesebičnu  ljubav  prema cveću,  Olivera svojim rukama pravi raznobojna remek dela.

Rečenica koju je Olivera, vredna zena iz Melenaca,izgovorila mogla bi da bude podstrek i preporuka, da svaka zena, bilo zaposlena ili ne, u toku dana, bar jedan sat slobodnog vremena, uz malo ljubavi i strpljenja, iskoristi za neki kreativni rad, jer kako ona kaže: ” Vreme tada stoji samo za vas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here