Pitali smo naše sugrađane da li su se “orlovi” mogli bolje plasirati na svetskom prvenstvu u Rusiji 2018

0
97

Na svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. ,fudbalska reprezentacija Srbije zauzela je 22.mesto. Da li je to realna slika stanja u našem fudbalu i da li su se “orlovi” mogli bolje plasirati, pitali smo naše sugrađane

Posle nekoliko ” sušnih ”  godina i neučestvovanja na Svetskim prvenstvima, reprezentacija Srbije je  na Svetskom prvenstvu,  koje se ove godine održalo u Rusiji od 14.Juna do 15.Jula, uz učešće 32 reprezentacije, zauzela 22. mesto .Naša selekcija  je takmičenje u grupi E  završila na 3.mestu, sa 3 osvojena boda. Savladali su Kostariku,  a potom su pretrpeli poraze od Švajcarske i Brazila i sa skorom od 2 data i četiri primljena gola , završili takmičenje u kvalifikacijama.  Da li je 22.mesto realna slika stanja u našem fudbalu, pitali smo zrenjanice šta misle o ovoj temi.

U našem narodu obično važi mišljenje da su svi  posle bitke generali , da smo nacija koja se razume u sve sportove, veliki smo ” znalci” i  možemo da budemo selektori, treneri  reprezentacija,i da svi sve znamo što se tiče sporta Naši momci su se pošteno borili, i želeli bolji plasman, a da li će se kvalifikovati i ostvariti značajniji uspeh  na narednom prvenstvu 2022. godine u Kataru, ostaje da vidimo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here