Vučić primio vaterpoliste

0
81

 Prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić primio je članove vatеrpolo rеprеzеntacije Srbijе koja jе osvojila zlatnu mеdalju na Evropskom prvеnstvu održanom u Barsеloni.

Predsednik Srbije zahvalio se vaterpolistima koji su osvojili, četvrti put zaredom titulu evropskog prvaka, rekavši da su ‚‚doneli veliku radost Srbiji, ali i Srbima širom sveta’’. Aleksandar Vučić je, na prijemu za vaterpolo reprezentativce rekao da’’ nije naučio na govore koji su mnogo lepi, ali da su vaterpolisti ljudi koji uvek Srbiji donose najviše’’.

Predsednik je zahvalio selektoru Dejanu Saviću i reprezentativcima što im nikada nije teško da se okupe i bore za svoju zemlju.  Aleksandar Vučić je rekao da očekuje od vaterpolista, ‚‚da vrate titulu svetskog prvaka, i da sačuvaju titulu olimpijskog pobednika”. On je istakao i  da će država učiniti  koliko može da im pomogne u tome. S tim u vezi  Vučić je podsetio da je doneta odluka da se pokrije bazen u Vrnjačkoj banji, gde će reprezentativci ubuduće  moći da treniraju.

Kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović istakao je da su vaterpolisti svoje reči i dela pokazali u bazenu, a pre svega su pokazali kako se igra, bori i kako se brane boje Srbije.

On je zahvalio u ime ekipe i stručnog štaba predsedniku na prijemu i na pruženoj pomoći i na svemu što će, kako je rekao, tek učiniti za reprezentaciju i najtrofejniji srpski sport u istoriji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here