3.Kup u pecanju na jezeru Banat

0
153

Na jezeru Banat, u organizaciji  Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Zrenjanina održan je treći po red Kup u pecanju, uz učešće brojnih ekipa iz Vojvodine i cele Srbije.

Takmičenje u pecanju  ribe udicom na plovak Zrenjanin 2018.godine i ove godine na Peskari, okupilo je brojne ekipe pecaroša iz više gradova. Treći po red Kup u Pecanju Zrenjanin 2018.  organizovalo je Udruženje ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca grada Zrenjanina. Pored takmičara u pecanju , koji su pokazali zavidne rezultate,  pristigli su i gosti iz drugih gradova, Kragujevca, Topole, Kraljeva , Apatina, Novog Sada i mnogih drugih. Od ranih jutarnjih sati, pa sve do 13 časova , takmičari su se trudili da pokažu što veće umeće u hvatanju ribe. Prema rečima Jovanke Pavlović , predsednice Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, očekivao se veći broj prijavljenih ekipa.

Ona je ovom prilikom rekla ko su učesnici i koji su takmičari osvojili prva tri mesta.

Prvo mesto je osvojilo Udruženje ratnih vojnih invalisda Limski biseri iz Priboja, ispred kojeg se obratio Gole Radoš,

Ovom prilikom takmičarima su uručeni pehari i medalje, kao i zahvalnice i pokloni. Oni su nakon toga druženje nastavili uz zajednički ručak ,prijatnu atmosferu  i muziku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here