Ukoliko želite da se na vreme pripremite za narednu školsku godinu, posetite knjižaru Novosti

0
84

Ukoliko želite da se na vreme pripremite za narednu školsku godinu, posetite knjižaru Novosti gde možete pronaći najveći izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu

 Školska godina će početi za nešto manje od mesec dana a ukoliko još uvek niste nabavili školski pribor knjižara Novosti je pravo mesto za vas. Pored standardnog asortimana koji obuhvata kancelarijski materijal, kofere, biciklove, igračke i još mnogo toga knjižara Novosti je opremljena i najkvalitetnijim školskim priborom koji je neophodan svakom đaku. Ponudu knjižare je predstavila vlasnica Vera Milojević.

Plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 h kao i nedeljom od 8 do 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here