Đorđe Milićević uručio je ugovore u vrednosti oko 262 miliona dinara namenjenih finansiranju investicionih projekata u sedam zdravstvenih ustanova u Vojvodini

0
92

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručio je ugovore u vrednosti oko dvestotine šezdeset dva miliona dinara namenjenih finansiranju investicionih projekata u sedam zdravstvenih ustanova u Vojvodini.

Pokrajinska vlada u saradnji sa  Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo raspisala je  Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje izgradnje, investicionog ulaganja i investicionog održavanja zdravstvenih ustanova u 2018. godini. Tim povodom u Pokrajinskoj vladi potpisani su ugovori sa predstavnicima zdravstvenih ustanova kojima su odobrena sredstva.  U obraćanju medijima, nakon  uručenja ugovora, potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević je naglasio da su u pitanju ugovori u vrednosti od dvestotine šezdeset dva miliona dinara.

Sredstva za finansiranje investicionih projekata dodeljena su : Opštoj bolnici u Sremskoj  Mitrovici, Kliničkom centru Vojvodine, Opštoj bolnici u Vrbasu, Institutu za onkologiju Vojvodine, Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Opštoj bolnici ”Dr Radivoj Simonović” u Somboru I Opštoj bolnici u Senti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here