Pogledajte ko je nastupao na Žitnom trgu druge večeri Dana piva

0
95

Druge večeri Dana piva na Žitnom trgu održano je takmičenje u brzom ispijanju piva kao i koncerti Kilo Kilo bande i Darka Rundeka

Tradicija manifestacije Dani piva jeste između ostalog i takmičenje u brzom ispijanju piva. Svake godine takmičari imaju priliku da na ovaj način osvoje vredne nagrade. I ove godine prve večeri ispijanja piva takmičili su se muškarci i žene kojima ovo nije prvo učešće, a kako su istakli, osvajali su zapažene rezultate prethodnih godina.

Posetioci koji su se zatekli druge večeri Dana piva na Žitnom trgu uživali su u nastupu novosadskog benda Kilo Kilo banda. Sa radom su počeli 2007.godine i do sada su imali nekoliko zapaženih nastupa na raznim festivalima. S obzirom na to da im je ovo prvi nastup na manifestaciji Dani piva, pevač Vojislav Malešev je predstavio repertoar pomenutog benda.

Zrenjaninci su sa nestrpljenjem čekali nastup jednog od najpopularnijih hrvatskih izvođača, osnivača grupe Haustor, Darka Rundeka. Povodom 20 godina od izlaska albuma ,,Apocalypso’’ Rundek je ponovo okupio veliki prateći bend nazvan Ekipa sa kojim je 15.juna 2017.godine održao najveći samostalni koncert u karijeri pred 10 000 posetilaca. Nakon velikog uspeha turneja je nastavljena pa se tako i Zrenjanin našao na listi koncerata ovog popularnog izvođača. On je ovom prilikom pohvalio zrenjaninske Dane piva i izrazio je zadovoljstvo što je upravo on jedan od izvođača ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here