Subotnje veče u Zrenjaninu prošlo u znaku rok muzike

0
212

Subotu 1. septembar na Žitnom trgu obeležili su nastupi benda Crni paun, Super Kleša I Nevernih beba, kao I finale takmičenja u  brzom ispijanju piva.

Na Žitnom trgu nastupio je bend Crni paun i Pagon. Iako postoje više od šest godina, Crni paun i Pagon nisu uvek nastupali pod tim imenom, već kao Jurassic Rock. Nešto više o samom bendu kao i utiscima sa nastupa rekli su Nenad i Maja.

 

Nakon koncerta koji je izveo bend  Crni paun i Pagon, održano je tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva, u kom su učestvovali  muškarci i žene. I ove godine prijavio se solidan broj kandidata koji su želeli da se okušaju u disciplini najbrže pivopije . U finalnim okršajima muškarci su ispijali pivo od litarske krigle, a dame od 0,5l. Pobednici su nagrađeni sa 40.000, drugoplasirani sa 20.000 i trećeplasirani sa po 10.000 dinara, a direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina uručio im je nagrade i pritom je pozitivno ocenio celokupnu ovogodišnju manifestaciju.

 

Pobednik takmičenja u brzom ispijanju piva u muškoj konkurenciji je Milan Kišprdilov iz Zrenjanina, a kod žena Martina Trajković iz Leskovca. Oni su ovom prilikom prokomentarisali takmičenje za koje svake godine vlada veliko interesovanje.

 

Veče je svojim nastupom uveličao  i „Super Kleša” ,akustičarski dvojac koji u repertoaru ima širok izbor pop/rock domaće i strane muzike. Na zrenjaninskim Danima piva nastupio je  u pratnji benda „MoonShine” iz Novog Sada. Nenad Neša Jovanović je izneo svoje utiske posle nastupa pred zrenjaninskom publikom.

 

Subotnje veče zatvorile su Neverne bebe.Neverovatnih 25 godina postojanja i muzike je iza ovog benda, te će ovu godinu proslaviti najbolje dosad..Karakteristični po idejama od kojih nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju poziciju na regionalnoj pop-rock sceni i deklarisali su se kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima.

 

Nešto više o planovima Nevernih beba Đurđević je rekao.

 

U dosadašnjoj karijeri bend je ukupno odsvirao preko 2200 koncerata u različitim koncertnim prostorima, a I u Zrenjaninu  imaju veoma vernu publiku, te su uvek rado viđeni i slušani bez obzira na priliku. Ovog puta publika je uživala u hitovima kao što su “Praštam”, “Veliki je bog”, “Priča o nama”.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here