Predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirovic obišao je radove na izgradnji, opremanju i povezivanju bunara na izvorištu ”Irig” u Neradinu.

0
137

Predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirovic obišao je radove na izgradnji, opremanju i povezivanju bunara na izvorištu ”Irig” u Neradinu. On je tom prilikom uručio i ugovore predstavnicima 20 lokalnih samouprava za projekte izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini.

Predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović obišao je radove na izgradnji ,opremanju i povezivanju bunara na izvorištu ’’Irig’’ u Neradinu. Mirović je tom prilikom naglasio da je u protekle dve godine pokrajinska Vlada investirala više od sedam stotina miliona dinara u izgradnju i rekonstrukciju vodovodne mreže u pedeset pet naseljenih mesta u Pokrajini.

 

U cilju povećanja kvaliteta vode i unapređenja vodosnabdevanja pokrajinska Vlada će naredne godine, kako je rekao Igor Mirović, izdvojiti i značajnija sredstva u ove namene.
Ugovori za projekte izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata potpisani su sa predstavnicima 20 lokalnih samouprava, a vrednost potpisanih ugovora je preko tri stotine pedeset miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here