U okviru manifestacije „ Dani piva“ održan vaterpolo turnir za mlađe kategorije.

0
209

U okviru manifestacije “Dani piva” već 6.godinu za redom vaterpolo klub  Proleter  iz Zrenjanina na SRC  “Jug” organizije tradicionalni turnir za mlađe kategorije, na kom su učešće uzele četiri ekipe .

Ove godine vaterpolo turnir,organizovan u okviru tradicionalne manifestacije „ Dani piva“, čiji je domaćin vaterpolo klub“ Proleter „ organizovan je za pionirske selekcije dece rođene 2004.godine i mlađe. Pored domaćina učešće na turniru uzele su ekipe Crvene Zvezde iz Beograda,ekipa „ Jezera“ iz Bele Crkve i Žak iz Kikinde.U polufinalnim utakmicama sastale su se ekipe Crvene zvezde i Žaka, dok je ekipa domaćina na megdan izašla ekipi “ Jezera” iz Bele crkve.

 

U borbi za 3.mesto kikindski Žak je savladao “ Jezero” iz Bele crkve, rezultatom 9-6, dok je prvo mesto osvojila iskusnija ekipa Crvene Zvede koja je rezultatom 11-3 savladala domaću ekipu Proletera I zasluženo osvojila prvo mesto.

Organizator Turnira i trener domaće ekipe Dobrica Brdarić i kapiten „ Proletera „ Stefan Ćirović zadovoljani su osvojenim drugim mestom.

Vaterpolisti Proletera posle ovog turnira i zbog početka školske godine idu na zasluženi sedmodnevni odmor, dok ih već sredinom oktobra očekuju Kup i Prvenstvo Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here