Gradsko udruženje penzionera u Zrenjaninu organizovalo je peti regionalni sportski susret penzionera

0
228

Gradsko udruženje penzionera u Zrenjaninu organizovalo je peti regionalni sportski susret penzionera.

Gradsko udruženje penzionera iz Zrenjanina bilo je domaćin petog po redu regionalnog sportskog takmičenja. U pitanju je takmičenje koje okuplja penzionere sportiste i nalazi se u redovnom godišnjem kalendaru aktivnosti a kako je rekao predsednik Gradskog udruženja penzionera Slavko Šućurović u pitanju je tradicionalno takmičenje i prethodi Olimpijadi trećeg doba koja se održava u Vrnjačkoj banji.

O samom takmičenju i disciplinama govorio je Salma Karolj, koordinator za sport i rekreaciju pri Gradskom udruženju penzionera.

 

Takmičenje je okupilo veliki broj učesnika iz Srpske Crnje, Žitišta, Kikinde i mnogih drugih mesta. Svoje zadovoljstvo povodom učešća izrazila je jedna od učesnica Jela Veličkov iz Kikinde, predsednica KUD-a ,,Sunčana jesen’’

Takmičenje je proteklo u fer i sportskoj atmosferi a najaktivnijim učesnicima pripale su zahvalnice i medalje dok su najboljim ekipama uručeni pehari za osvojeni uspeh. Prvo mesto osvojila je ekipa iz Zrenjanina, drugo mesto pripalo je ekipi iz Miloševa a na trećem mestu našla se ekipa iz Kikinde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here