Pogledajte ovonedeljnu akciju stovarišta Ogrev

0
130

U ovonedeljnoj akciji stovarišta Ogrev možete pronaći sledeće artikle : gips ploče, garažna vrata, kamenu vunu, cement, ogrevno drvo kao i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama.

Sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva. Kao član Keramika Jovanović grupe u svojoj ponudi imaju veliki izbor keramičkih pločica i sanitarija, kupatilski nameštaj i sve vrste lepkova za pločice, silikona i drugog potrebnog materijala za uređenje vašeg kupatila. Pored toga, stovarišta Ogrev nude sve potrebno za molerske radove i neophodu opremu za molere. Ukoliko vam je potrebna drvena građa ili drvena stolarija, u stovarištima Ogreva možete pronaći veliki izbor vrata i prozora kao i sve vrste drvene građe. U akciji koja će trajati od 07. do 14. septembra po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

 

Kvalitetnim asortimanom robe, uz stalne akcijske popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja.Sva kupljena roba može se platiti penzionim čekom, čekovimana 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova. Sve potrebne informacije mogu se dobiti putem brojeva telefona: 563 120 i 563 240

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here