U multimedijalnoj Sali Gradske kuće održana je konferencija za medije povodom prijateljske utakmice između futsal reprezentacija Srbije i Rumunije

0
175

U multimedijalnoj Sali Gradske kuće održana je konferencija za medije povodom prijateljske utakmice između futsal reprezentacija Srbije i Rumunije.

Grad Zrenjanin biće domaćin još jednom futsal spektaklu. Ovog puta reč je o mladim reprezentativcima Srbije i Rumunije koji će ukrstiti kopačke u Kristalnoj dvorani. U okviru priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, mlade selekcije Srbije i Rumunije odigraće u sredu 19.septembra u 18 časova prijateljsku utakmicu,pred, kako se organizatori nadaju, prepunom Kristalnom dvoranom. Zrenjaninci kao dobri poznavaoci futsala moći će da uživaju u ovom spektaklu, ali i da podrže naše reprezentativce da uspešno prebrode kvalifikacije. Nešto više o ovom futsal spektaklu rekao je tehnički organizator utakmice Milivoj Simo Batinica.

Batinica se osvrnuo i na dalje planove i aktivnosti mlade reprezentacije koje nam je ovom prilikom i predstavio.

Zrenjaninska publika je dobar poznavalac futsala s obzirom na to da su u našem gradu imali priliku da prisustvuju ovakvom sportskom događaju. Zrenjanin je takođe poznat i po aktuelnim reprezentativcima Slobodanu Bobi Rajčeviću i Slobodanu Janjiću. Pozivaju se gledaoci da dođu u što većem broju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here