U poruci podrške radu KTV televiziji novinar Teša Tešanović je naglasio da je ova televizija jedna od nekoliko tv stanica u našoj zemlji na kojima se može čuti reč opozicionih političara.

0
298

U poruci podrške radu KTV televiziji novinar Teša Tešanović je naglasio da je ova televizija jedna od nekoliko tv stanica u našoj zemlji na kojima se može čuti reč opozicionih političara. Zbog toga aktuelnoj vlasti ne treba dozvoliti da ukine pravo na rad KTV-u jer će tada u Srbiji zavladati potpuni medijski mrak.‚‚

 

Pružajući podršku radu KTV televizije i nastojanjima da se izbori sa pritiscima vlasti, novinar Teša Tešanović je podsetio da su lokalne medije u Srbiji kupovali ljudi sumnjivih biografija koji su bliski Srpskoj naprednoj stranci i koji su od tih medija napravili sredstva za partijsku propaganda.

 

Teša Tešanović je urednik i voditelj emisije „Intervju“ nezavisne produkcije Balkan info. Produkcija je nastala radom nekoliko internet entuzijasta koji su se okupili oko ideje borbe za slobodu medija i potrebe da se javnost informiše o pitanjima koje zvanični mediji često izbegavaju da prikažu u svojim emisijama. Ova produkcija je do sada realizovala preko 400 emisija u kojima su obrađivani različiti sadržaji – od političkih tema pa do kulture i sporta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here