U Multimedijalnoj sali Gradske kuće potpisan je Memorandum o sportskoj saradnji između Zrenjanina i Katara

0
108

U Zrenjaninu je potpisan Memorandum o saradnji koji se tiče razmene trenera, studenata, dualne prakse u sportu, organizacije kampova, simpozijuma i stručnih skupova.

Memorandum su u Multimedijalnoj sali Gradske kuće, u prisustvu predstavika lokalne samouprave, potpisali Zoran Jerković, vlasnik Agencije za menadžment, konsalting i sportske usluge ,,Logistik sport sistem” i Zeid Abes iz Katara, vlasnik kompanije ,,Top sports menadžment”. Nekoliko meseci su trajali pregovori a do prve saradnje je došlo kada je pre mesec dana potpisan sporazum o saradnji između Sportske akademije Beograd i katarske kompanije. Želja je da se i van Zrenjanina proširi saradnja a u čemu se ona ogleda rekao je vlasnik Agencije za menadžment, konsalting i sportske usluve ,,Logistik sport”  Zoran Jerković.

 

Zeid Abes, vlasnik kompanije „Top sports menadžment“ i stručni savetnik u Olimpijskom komitetu i Plivačkom Savezu Katara objasnio je na koji način će funkcionisati saradnja kao i koje mogućnosti pruža.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i Branislav Ivković, trener plivanja iz Zrenjanina, koji je odigrao značajnu ulogu u povezivanju sa predstavnicima Katara, kao i Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here