Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu sedmu godinu za redom organizuje Noć istraživača

0
97

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu sedmu godinu za redom organizuje Noć istraživača koja će biti održana u petak, 28.septembra. Manifestacija će biti otvorena u Kulturnom centru u 18h

 

Evropska ”Noć istraživača”, trinaesta po redu, ove godine će se održati 28. septembra, u 27 zemalja, uključujući i Srbiju. Zrenjanin je tradicionalno jedan od učesnika te manifestacije i ona će se u našem gradu održati na šest lokacija – u Kulturnom centru Zrenjanina, Baroknoj sali Gradske kuće, Gradskoj narodnoj biblioteci, holu Narodnog pozorišta, Narodnom muzeju i Startit centru. Manifestacija će zvanično biti otvorena u 18h u velikoj sali Kulturnog centra najavio je direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu prof.dr Milorad Rančić. Škola već sedmu godinu organizuje pomenutu manifestaciju koja je posvećena popularizaciji nauke.

 

“Evropska noć istraživača”, pokrenuta je 2005. godine, i posvećena je popularizaciji nauke i učenju kroz zabavu. Manifestacija je podržana od strane Evropske komisije, u okviru “Marija Sklodovska – Kiri akcije”, koja predstavlja program Evropske unije za jačanje evropske istraživačke karijere.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here