Evropska noć istraživača, manifestacija posvećena popularizaciji nauke i učenju kroz zabavu, održana je u Zrenjaninu, sedmi put za redom

0
115

Evropska noć istraživača, manifestacija posvećena popularizaciji nauke i učenju kroz zabavu, održana je u Zrenjaninu, sedmi put za redom.

Svečano otvaranje Noći istraživača organizovano je u petak, u Kulturnom centru Zrenjanina, a učesnicima i posetiocima obratili su se pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, direktor Visoke tehničke škole Milorad Rančić i Sandra Banjanin PR manifestacije. I ove godine organizator manifestacije je Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Zrenjanina a nakon otvaranja obratio se direktor Milorad Rančić koji je istakao da je ovo vreme tehnologija ali i da će mnoge tek doći u narednom periodu.

 

Veliki broj škola i visokih obrazovnih institucija uzeo je učešće na ovogodišnjoj Noći istraživača. Neki od učesnika su objasnili čime se predstavljaju na pomenutoj manifestaciji.

“Noć istraživača” je ove godine organizovana u Kulturnom centru Zrenjanina, Baroknoj sali Gradske kuće, Gradskoj narodnoj biblioteci, holu Narodnog pozorišta, Narodnom muzeju i Startit centru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here