Međunarodni maloprodajni lanac JYSK danas je u svojoj novoj prodavnici u Zrenjaninu predstavio najnoviji asortiman vrhunskog nameštaja sa danskim potpisom za sezonu jesen-zima

0
238

U Zrenjaninu je predstavljen najnoviji asortiman kompanije JYSK u sklopu nove prodavnice koja će poslovati u našem gradu. U pitanju je vrhunski nameštaj sa danskim potpisom za sezonu jesen-zima.

Kolekciju krase tri različita i inovativna trenda za unutrašnje uređenje koji će svakom domu pružiti dozu luksuza. Svaki trend kombinuje različite boje i teksture kojima stvara poseban ugođaj u enterijeru. Uoči otvaranja obratio se retail menadžer JYSK-a za Srbiju Zoran Malešević koji je istakao o kakvom konceptu je reč kao i koji su dalji planovi kompanije JYSK.

Trendove za sezonu 2018/2019. predstavila je Zvjezdana Novak, JYSK-ova menadžerka za prodaju i marketing

 

Nova kolekcija JYSK nameštaja već je dostupna u svim JYSK trgovinama u Srbiji. Uz novu kolekciju, JYSK je prezentovao i novi koncept uređenja prodavnica u potpuno raličitom, skandinavskom stilu uz koji će kupci imati drugačiji i inspirativniji doživljaj kupovine. Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here