Narodni poslanik i potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj ocenio je da je skandalozna izjava američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota da je Kosovo suverena država i upitao zbog čega je izostala reakcija Vlade Srbije

0
198

Narodni poslanik i potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj ocenio je da je skandalozna izjava američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota da je Kosovo suverena država i upitao zbog čega je izostala reakcija Vlade Srbije. On je u Skupštini Srbije rekao da dok su poslanici Skupštine Srbije raspravljali o slepim miševima, u drugim parlamentima se raspravljalo o Srbiji.

Aleksandar Šešelj se zapitao i da li je moguće da je takva izjava u Vladi Srbije prošla bez ikakvih reakcija?  On je rekao da su SAD očigledno u većem rangu nego ostale države i ne može se očekivati da se protera ambasador, iako bi to bilo poželjno i da bi to trebalo da uradi jedna suverena država. Šešelj je dodao da bi Srbija mogla barem da uputi protestnu notu koju smo slali i za mnogo manje stvari.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here