U emisiji KTV televizije ’’Kikindska hronika’’, možete pogledati prvi deo izveštaja sa nedavno održane trideset treće po redu manifestacije “Dani ludaje”

0
102

Tradicionalna manifestacija “Dani ludaje”, održana je od 20. do 23. septembra u Kikindi, a ove godine oboren je rekord kada je u pitanju najduža tikva. Manifestaciju su obeležili brojni događaji- izložbe , sportski susreti ,takmičenja i promocije. Pored ovih sadržaja, posetiocima su se u večernjim satima na koncertima predstavile najpoznatije muzičke zvezde iz naše zemlje i iz regiona.
Ovogodišnji trideset treći Dani ludaje u Kikindi okupili su hiljade posetilaca, a manifestacija koja je postala jedan od simbola grada na severu Banata, predstavila je gostima brojne i raznovrsne sadržaje. Manifestacija je zvanično počela u četvrtak, 20.septembra, a o tome šta su posetioci mogli da vide tokom četiri dana trajanja Dana ludaje , nešto više je rekla Jasmina Milankov , savetnica u Odseku za poslove Grada Kikinde

Koncertom grupe Crvena jabuka i zvucima hitova ove grupe koji su odzvanjali centralnim kikindskim trgom završen je drugi dan ovogodišnje manifestacije posvećene ludaji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here