Finalni turnir Kupa Vojvodine u rukometu biće održan u opštini Sečanj

0
235

Ovogodišnja organizacija finalnog turnira Kupa Vojvodine u rukometu u muškoj I ženskoj konkurenciji  poverena je opštini Sečanj.

Tim povodom u maloj Sali gradske većnice je potpisan protokol o saradnji između predsednika opštine Sečanj, Predraga Rađenovića i generalnog sekretara rukometnog Saveza vojvodine Slobodana Višekrune.

Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović zahvalio se rukometnom Savezu Vojvodine na poverenju i istakao da je Opština Sečanj u proteklih šest decenija iznedrila mnogo poznatih imena u svetu rukometa. On je takođe dodao da će lokalna samouprava nastaviti da podržava sve sportske aktivnosti.

Generalni sekretar rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna rekao je da je cilj rukometnog Saveza da se finale odigrava uvek u malim sredinama kako bi se te sredine dodatno popularisale kroz sport

Potpisivanju protokola o saradnji pored predstavnika lokalne samouprave prisustvovali su predstavnici rukometnih klubova iz Sečnja, Jaše Tomića, kao i Vladimir Knežić predsednik takmičarske komisije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here