Studentski dom „Mihajlo Predić dr Miša“ obeležava dva značajana jubileja 55 godina od osnivanja i 100 godina od rođenja dr Mihajla Predića po kome ova ustanova nosi ime

0
194

Predstavnici lokalne samouprave obišli su studentski dom „Mihajlo Predić dr Miša“ povodom obeležavanja jubileja 55 godina postojanja ove ustanove. Pored 55-to godišnjice studentskog doma osoblje i studenti obeležavaju i 100 godina od rođenja dr Mihajla Predića po kojem ova ustanova i nosi ime.

 

Upravnica studentskog doma Tanja Dulović osvrnula se na bogatu istoriju studentskog doma i podsetila da je  tokom 55 godina kroz dom prošlo na hiljade mladih ljudi

Studentski dom ”Mihajlo Predić dr Miša” u Zrenjaninu je osnovan 1963. godine, a renoviran je 2007. Namenjen smešaju studenata, spada u domove II kategorije i ima kapacitet od 208 mesta.

Stanari na raspolaganju imaju dve čitaonice, TV salu, kantinu sa letnjom baštom, salu za rekreaciju, teretanu i dvorište sa košarkaškim terenom. Sve sobe imaju priključak za internet i opremljene su novim nameštajem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here