Aleksandar Vučić je demantovao pritiske na KTV televiziju

0
342

Dugo najavljivana kompanija Eseks otvorila je proizvvodni pogon u Zrenjaninu. Otvaranju je prethodio prijem u gradskoj kući koji je upriličen za njegovu ekselenciju ambasadora Koreje hujong Čan Čoa.

Nakon prijema predsednik Srbije Aleksandar Vučić je svečano otvario prvi pogon kompanije Eseks Jurop

Vučić je, sa ministrom privrede Goranom Kneževićem, predsednikom pokrajinske vlade Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem obišao novi pogon fabrike za proizvodnju emajlirane žice “Eseks Jurop”.

Predsednik Srbije je obraćajući se prisutnima iskazao svoje zadovoljstvo što je na mestu nekadašnje livade nikla fabrika koja je od ogromnog značaja za Zrenjanin, ali i za celu Srbiju

Posetu prvog čoveka srbije smo iskoristili da ga pitamo da prokomentariše pritiske koji se konstantno vrše na KTV televiziju od strane nosioca vlasti kako na lokalnom tako  i na republičkom  nivou

U svom neveštom izvrgavanju direktnog odgovora Aleksandar Vučić se dotakao sina Danice Radić i njegove funkcije pokrajinskog poslanika. Predsednika Srbije smo pitali zbog čega je Danijel Radić inače pokrajinski poslanik izložen pravoj torturi od strane pripadnika policije i zbog čega je zaustavljen sa pet patrolnih vozila odmah nakon što je Danica Radić odbila nepristojnu ponudu od strane gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjića.

Nevešti demanti i grubo izvrgavanje istine od strane Aleksandra Vučića jasan su pokazatelj da perfidni pritisci kojima je izložena KTV televizija ne samo da ne jenjavaju nego su svakoga dana sve jači. Poslednji primer su nedavno objavljeni rezultati na konkursu za medije na kojim je KTV televiziji odobreno znatno manje sredstava od novootvorenih agencija koje nemaju ni jednog zaposlenog, kao i presretajne Danijela Radića od strane policije. Pored toga što se aktuelni režim trudi da finansijski uništi KTV televiziju, nastoje i da degradiraju porodicu Radić pribegavajući montiranim sudskim procesima, presretanjem od strane policije, a sve to sa ciljem ne bi li u Srbiji zavladao potpuni medijski mrak.

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here