Kandidat za predsednika opštine Lučani, Miodrag Mišo Luković, i narodni poslanici predvođeni potpredsednikom Srpske radikalne stranke, Aleksandrom Šešeljem, obišli su naselje Lis gde su razgovarali s okupljenim meštanima

0
197

Kandidat za predsednika opštine Lučani, Miodrag Mišo Luković, i narodni poslanici predvođeni potpredsednikom Srpske radikalne stranke, Aleksandrom Šešeljem, obišli su naselje Lis gde su razgovarali s okupljenim meštanima.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj rekao je da su istovremeno raspisani izbori u četiri opštine i da cy radikali ponosni na činjenicu da sy jedina opoziciona stranka koja je sakupila dovoljan broj potpisa i koja je istakla svoju kandidaturu u svim opštinama. Šešelj je rekao da je ty da  podrži kandidate  i da poruči da sy radikali ponosni na sve kandidate koji su predloženi. On je dodao da iskreno, u Lisu, Srpska radikalna stranka očekuje sigurno dobar rezultat jer je treća na listi upravo Dragica Jovičić, koju svi dobro poznaju i koja je član stranke od osnivanja.

Kandidat za odbornika u skupštini opštine Lučani,  Dragica Jovičić je istakla da radikali nisu u prethodnim godinama mnogo mogli da utiču na politička dešavanja u Lučanima. Istovremeno sve raduje rezultat sa republičkih izbora iz 2016. godine kada su radikali osvojili preko devet odsto glasova. Jovičić je dodala da  većina njenih komšija nije zadovoljna rezultatima prethodnika i iskreno se nada da će se , uz njihovu nesebičnu pomoć, Srpska radikalna stranka vratiti na političku scenu u Dragačevu. Posebno raduje informacija da je to prepoznao i lider prof. dr Vojislav Šešelj koji će u nedelju 9. decembra obići dragačevski  kraj.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here