Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj održao je tribinu u Domu kulture u Guči, u Opštini Lučani, u okviru kampanje za lokalne izbore

0
117

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj održao je tribinu u Domu kulture u Guči, u Opštini Lučani, u okviru kampanje za lokalne izbore koji se održavaju 16. decembra 2018. godine.  Lider radikala  je, pred punom salom pristalica, naveo razloge zbog kojih srpski radikali zaslužuju njihove glasove, ističući tom prilikom da su se radikali oduvek borili za najugroženije kategorije društva izalagali za povećanje najmanjih penzija i plata

Predsednik Srpske radikalne stranke je naglasio da su radikali stranka socijalne pravde u kojoj svačiji rad treba da bude dosledno i prema zasluzi vrednovan. On je takođe rekao da će srpski radikali nastaviti da raskrinkavaju kriminalne afere ministara i da neće prestati da se bore protiv mafije koja vlada u Srbiji i šteti njenom napretku i građanima.

Prof. dr Vojislav Šešelj je dodao i da on igra otvorenih karata rekavši da su njegove ambicije da bude predsednik Vlade Srbije jer na tom mestu može pokazati svo znanje i veštinu, ukoliko ga narod želi i ima poverenja u njega i njegove sposobnosti da zavede red.

 Predsednik Srpske radikalne stranke jeveć dokazao da je idealista, čovek reda i discipline, koga ne zanima lično bogatstvo, materijalna korist, nego vera u otadžbinu i Srpstvo.

 Na tribini su se okupljenim građanima obartili i kandidat za predsednika opštine Milorad Miša Luković, Vukoman Obrenić, Nemanja Stevanović, kao i visoki funkcioneri Stranke – ZoranDespotović, Smilja Glamočanin Varga i Milorad Mirčić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here