Jelena Vujanović – Izgradnja jarbola na Ušću predstavlja igranje parama svih građana Srbije

0
122

Direktor Informativne službe Srpskog pokreta Dveri Jelena Vujanović izjavila je da najava izgradnje jarbola na Ušću predstavlja  igranje parama svih građana Srbije i igranje patriotizmom aktuelne vlasti.

Povodom najave izgradnje jarbola na Ušću,direktor Informativne službe Srpskog pokreta Dveri Jelena Vujanović oštro je reagovala. Ona je u otvorenom pismu zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću pored ostalog predložila, da na jarbol okači  i ‚‚diplome najboljih studenata ove zemlje, jer to što su marljivo učili, a nemaju članske karte njegove stranke , možda znači da za njih nema posla‚‚. Jelenu Vujanović smo pitali da li najava podizanja jarbola predstavlja nepotrebno bacanje para građana Srbije.

Goran Vesić je istakao da će monumentalni jarbol visine osamdeset metara, na kojem će se vijoriti velika srpska trobojka, finansirati Grad Beograd. Gradski čelnici očekuju da će radovi početi na proleće ove godine. Zbog svoje visine, barjak bi trebalo da se vidi iz svih delova glavnog grada Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here