Nikola Jovanović- opozicija treba da napusti sve institucije jer je njihov dalji rad potpuno obesmišljen.

0
126

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da opozicija treba da napusti sve institucije u zemlji jer je njihov dalji rad potpuno obesmišljen.

Funkcioner SPS-a Aleksandar Antić  rekao je da ‚‚koalicija oko Dragana Đilasa i Vuka Jeremića nije izdržala ni godinu dana i već napušta parlamentarni život, iako je to dobila kao obavezu od jednog broja građana Beograda.‚‚ Razlog napuštanja je da podsetimo, najava da Narodna stranka  nećete učestvovati u radu parlamenta Beograda dok traju protesti opozicije. Da li , kako je rekao Antić ‚‚opozicija nije izdržala‚‚ ili se radi o principijelnom stavu opozicije u gradskoj skupštini? Potpedsednik Narodne stranke Nikola Jovanović je istakao odgovarajući na ovo pitanje da je razlog napuštanja Skupštine Beograda to što su institucije u Srbiji obesmišljene.

Narodna stranka je poručila da je “sistem vremenom postao toliko korumpiran i izopačen da garantuje samo održavanje postojećeg stanja, a onemogućava bilo kakvu pozitivnu promenu”. Zbog toga se opozicija prema oceni stranke ,’’ za promene ne može izboriti unutar sistema, nego samo van njega”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here